بیشتر بخوانید

معرفی سریال پاتریک ملروز

معرفی سریال Patrick Melrose+ نقد و خلاصه داستان

زمان مطالعه: 11 دقیقه

فهرست مطالب

افراد زیادی را ممکن است روزانه در اطراف خودمان تماشا کنیم که غرق در مصرف مواد هستند. سریال Patrick Melrose به ما یادآور می‌شود که هر مصرف موادی برابر با فاز سرخوشی و خوشحالی نیست. چرا کار را سخت می‌کنیم، همین الان از دوستان یا کسانی که می‌شناسید و سابقه مصرف مواد یا الکل داشته‌اند، بپرسید آیا همواره به آن‌ها خوش گذشته است؟ آیا همواره حال و هوای سرخوشی را تجربه کرده‌اند؟ مسلما پاسخ خیر خواهد بود. با این حال ما در این بلاگ پست قرار نیست که وارد فاز نصیحت بشویم و از شما بخواهیم که به سراغ مصرف مواد و الکل نروید بلکه قصد داریم تا نگاهی همه جانبه به سریال پاتریک ملروز بیندازیم. اگر از جمله افرادی هستید که مدت زیادی است به دنبال تماشای سریالی درست و حسابی هستید، پیشنهاد می‌کنیم ادامه مطلب را از دست ندهید.

بنابراین در ادامه مطلب با معرفی سریال پاتریک ملروز همراه مجله سینمایی مستر دیالوگ باشید.

اگر به تماشای مینی سریال‌‌ها علاقمند هستید، نگاهی به بلاگ پست‌های زیر بیندازید:
بهترین مینی سریال های خارجی که باید تماشا کنید+ آپدیت 2024

معرفی 20 مینی سریال کره ای تینیجری+ خلاصه داستان

10تا از بهترین مینی سریال های نتفلیکس+ آپدیت 2023

معرفی سریال پاتریک ملروز؛ از تروما تا سومصرف مواد

معرفی سریال پاتریک ملروز

  • سال انتشار: 2018
  • ژانر: درام
  • تعداد فصل: 1 فصل
  • تعداد اپیزودها: 5 اپیزود
  • کارگردان: ادورارد برگر
  • نویسندگان: دیوید نیکولاس، ادوارد سنت اوبین
  • بازیگران: بندیکت کامبربچ، جنیفر جیسون، هوگو ویوینگ، جیسکا رین، آنا مادلی و…
  • امتیاز(IMDB): 8 از 10
  • امتیاز(Rotten Tomatoes): 90 از 100

سریال Patrick Melrose جزو بهترین مینی سریال‌ها در حدود یک دهه اخیر در صنعت سینما محسوب می‌شود. مینی سریال 5 قسمتی پاتریک ملروز قصد دارد تا در حدود 6 ساعت، داستان زندگانی فردی آسیب دیده را روایت کند. این سریال در ژانر درام تلاش ستودنی می‌کند تا به مخاطبین خود نشان دهد که هر مصرف موادی صرفا از روی سرخوشی نیست و پشت آن ممکن است زخم‌های روانی بسیار زیادی خوابیده باشد.

اقتباسی از داستانی واقعی

جالب است بدانید که مینی سریال پاتریک ملروز براساس داستانی واقعی ساخته و پرداخته شده است. ادوارد سنت اوبین که نام او در تیم نویسندگی این سریال به چشم می‌خورد، گویی با حضور در این نمایش قصد دارد تا داستان زندگی خودش را به شکلی دیگر و کاملا متفاوت روایت کند.

خلاصه داستان سریال Patrick Melrose

پاتریک ملروز مردی است که دوران کودکی‌اش در دهه 1980 با امتیازات زیاد و آسیب‌پذیری‌های فراوان همراه بود. پدر پاتریک رفتاری بسیار بد و زننده داشت و مادرش نیز توجه چندانی به کارهایی که پدر پاتریک می‌کرد نداشت و تمام تلاش خود را به کار می‌برد تا از طریق مصرف مواد از چیزی که بر سرشان آمده دوری کند. این دوران کودکی دشوار پاتریک را به سمت اعتیاد و مصرف شدید مواد مخدر در نیویورک کشاند.

در ادامه در بخش نقد سریال پاتریک ملروز، نکات بیشتری را درمورد داستان توضیح خواهیم داد؛ اما اگر هنوز این سریال درام را تماشا نکرده‌اید، بهتر است به همین خلاصه داستان اکتفا کنید و تلاش کنید تا جزئیات بیشتری از داستان را خودتان مزه مزه کنید.

اگر به ژانر درام علاقمند هستید، بیشتر تماشا کنید: بهترین انیمه های درام (سینمایی و سریالی)

نگاهی به بازیگران سریال پاتریک ملروز

سریال Patrick Melrose

در ادامه نگاهی به بازیگران سریال Patrick Melrose خواهیم انداخت.

بندیکت کامبربچ در نقش اول سریال پاتریک ملروز

بندیکت تیموتی کارلتون کامبربچ که در 19 ژوئیه 1976 به دنیا آمده، یک بازیگر انگلیسی است. او به‌خاطر نقش‌آفرینی‌هایش در سینما و تئاتر شناخته شده و جوایز متعددی از جمله جایزه تلویزیونی آکادمی بریتانیا، جایزه امی، و جایزه لارنس اولیور را دریافت کرده است. عمده مخاطبین ایرانی در دنیای سینما، بندیکت کامبربچ را با هنرنمایی در سریال شرلوک هولمز می‌شناسند. او با ایفای نقش در این سریال و بعدتر بازی در نقش داکتر استرنج در دنیای سینمایی مارول به همگان ثابت کرد که توانایی آن را دارد تا طیف متفاوتی از شخصیت‌های مختلف را بازی کند.

علاوه بر این، او دو بار نامزد جایزه اسکار، دو بار نامزد جایزه فیلم آکادمی بریتانیا و چهار بار نامزد جایزه گلدن گلوب شده است. مجله تایم در سال 2014 او را به عنوان یکی از 100 فرد تأثیرگذار در جهان معرفی کرد و در سال 2015 به دلیل خدماتش به هنرهای نمایشی و امور خیریه، نشان CBE را در کاخ باکینگهام دریافت کرد.

به زودی در مجله مستر دیالوگ و در بخش بیوگرافی تلاش خواهیم کرد تا زندگی بندیکت کامبربچ را بیشتر باز کنیم. در انتها بهتر است تا نگاهی به تعدادی از آثاری که در آن‌ها حضور داشته است، اشاره کنیم:

  • حضور در فیلم داکتر استرنج و آثار سینمایی دنیای مارول
  • حضور در سریال شرلوک هولمز
  • حضور در فیلم علمی تخیلی Star Trek Into Darkness (2013)
  • The Courier (2020)
  • اثر بیوگرافی و درام Amazing Grace (2006)
  • بازی در مجموعه فیلم های هابیت

هوگو ویونگ در نقش پدر پاتریک ملروز

آقای هوگو والاس ویوینگ که در 4 آوریل 1960 متولد شده، یک هنرپیشه انگلیسی است که تمام دوران حرفه‌ای خود را در استرالیا سپری کرده‌است. نکته بسیار جالبی که در مورد هوگو ویونگ وجود دارد این است که او تاکنون شش جایزه آکادمی هنرهای سینما و تلویزیون استرالیا (AACTA) را کسب کرده و به عنوان افسر افتخاری نشان استرالیا شناخته شده‌است.

آقای ویوینگ اولین نقش مهم خود را در سریال تلویزیونی استرالیایی Bodyline (1984) به عنوان کاپیتان کریکت انگلیسی، داگلاس جاردین، به دست آورد. با ادامه فعالیت بازیگری در استرالیا، او با حضور در فیلم‌های Proof (1991) و کمدی The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert (1994) به شهرت رسید و اولین جایزه AACTA خود برای بهترین بازیگر نقش اول مرد را دریافت کرد. در اوایل دهه 2000، ویوینگ با حضور در تولیدات اصلی آمریکایی به شهرت بین‌المللی دست یافت. از برجسته‌ترین نقش‌های سینمایی او می‌توان به مامور اسمیت در سه‌گانه The Matrix (1999-2003)، الروند در سه‌گانه‌های The Lord of the Rings (2001-2003) و The Hobbit (2012-2014)، همچنین فیلم دیستوپیایی سیاسی V for Vendetta (2005) و فیلم مارول Captain America: The First Avenger اشاره کرد.

حالا که صحبت از دنیای سینمایی مارول و حضور دو تن از بازیگران این سریال در چنین دنیایی شد، پیشنهاد می‌کنیم نگاهی به بلاگ پست راهنمای تماشای سریال های مارول به ترتیب از 0 تا 100+ خلاصه داستان در مجله سینمایی مستر دیالوگ بیندازید.

خانم آنا مادلی

آنا مادلی، که در 1 اکتبر 1976 به دنیا آمده، یک هنرپیشه انگلیسی است. او به مدت سه فصل با شرکت رویال شکسپیر همکاری کرده است. مادلی در تولیدات تلویزیونی تمام کانال‌های اصلی بریتانیا حضور داشته و همچنین در رادیو و سینما فعالیت کرده است. از نقش‌های معروف او می‌توان به بازی در نقش کیت کندریک در سریال “Deadwater Fall” و نقش آدری هال در بازسازی “All Creatures Great and Small” اشاره کرد. او در سال 2016 در سریال مشهور و پر سروصدای نتفلیکس “The Crown” نقش کلاریسا ادن را ایفا کرد.

در سال 2018، مادلی در فیلم فانتزی ماجراجویی “The Nutcracker and the Four Realms” نقش ماری استالبام، مادر فقید کلارا و ملکه سرزمین جادویی که کلارا کشف می‌کند، را بازی کرد. در سال 2020، او نقش کیت کندریک را در “Deadwater Fall” بازی کرد و در حال حاضر (دسامبر 2020) در نقش آدری هال، خانه‌دار، در بازسازی فیلم “All Creatures Great and Small” ظاهر می‌شود.

جسیکا رین در سریال پاتریک ملروز

جسیکا رین، که در 20 می ماه، سال 1982 به دنیا آمده، یک بازیگر انگلیسی است. او بیشتر به دلیل نقش‌آفرینی در نقش جنی لی در سریال تلویزیونی “Call the Midwife” (2012-2014) و همچنین نقش وریتی لمبرت در فیلم “An Adventure in Space and Time” (2013) شناخته می‌شود. در فوریه 2014، رین به تیم بازیگران سریال پلیسی “Line of Duty” پیوست. در سال 2019، او در سریال درام “Baptiste” از شبکه BBC One، نقش ژنوو تیلور، افسر رابط بریتانیایی یوروپل در هلند را بازی کرد. جسیکا رین با بازی در سریال پاتریک ملروز نشان داد که می‌تواند تاحدودی حرف‌هایی برای گفتن در ژانر درام داشته باشد.

از دیگر بازیگرانی که در سریال پاتریک ملروز حضور دارند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • پیپ تورنس (Pip Torrens) در نقش نیکولاس پرت
  • پراسانا پاوناراجا (Prasanna Puwanarajah) در نقش جانی هال
  • هالی‌دی گرانیر (Holliday Grainger) در نقش بریجت واتسون اسکات
  • ایندیرا وارما (Indira Varma) در نقش آن مور
  • بلایت دانر (Blythe Danner) در نقش نانسی
  • کلیا ایمری (Celia Imrie) در نقش کلت
  • هریت والتر (Harriet Walter) پرنسس مارگارت

امتیاز مینی سریال پاتریک ملروز

امتیاز سریال پاتریک ملروز

سریال پاتریک ملروز از نظر مخاطبین دنیای سینما و منتقدین، جایگاه خوبی را توانست کسب کند. مخاطبین به شکل میانگین، نمره 8 از 10 را به این سریال داده‌اند. همچنین منتقدین در سایت راتن تومیتوز، نمره 89 از صد و در سایت متاکریتیک، نمره 82 از 100 را برای این سریال ثبت کردند.

نگاهی به نقدهای منتقدین سینما

پیش از آن‌که به سراغ نقد اصلی خودمان از این سریال برویم، بهتر است تا نیم نگاهی به تعدادی از نقدهای منتقدین دنیای سینما داشته باشیم.

ملانی مک‌فارلند از سالون

صادقانه بگویم، تماشای مینی سریال پاتریک مِلروز یک تجربه آسان نیست، به خصوص اگر از عمقی که کامبربچ و سنت اوبین، پاتریک را به آن سوق می‌دهند، آگاهی نداشته باشید. تماشای مسابقه کامبربچ از میان شخصیت‌های بسیاری در همان ساعت اول سرگیجه‌آور است. اما در عوض، قسمت‌های بعدی به بیننده اجازه می‌دهد تا دوره‌های ثبات و آرامش خود را درک کند. نیکولز از زبان سلیس سنت اوبین در سراسر فیلمنامه استفاده بهینه می‌کند. کارگردانی ادوارد برگر و فیلمبرداری جیمز فرند تضمین می‌کند که تجربه بصری به همان اندازه بلند و هدفمند صحبت می‌کند که مردم در دنیای پاتریک هستند.

آلیسون کن از مجله کولایدر

در سریال کوتاه پاتریک مل رز هر داستانی از زندگی طبقه بالا که حول سفر پاتریک می چرخد، به اندازه سفر خود پاتریک ارزش کاوش دارد، و از آنجایی که این سریال به طرز لذت بخشی (و گاهی ویرانگر) در زندگی آنها نفوذ می‌کند، این یک امتیاز است که در سفر باشید.

جان اندرسون از مجله وال استریت ژورنال

مینی سریال پاتریک مِلروز سریالی بسیار زیبا و وحشتناک است. این نمایش آقای کامبربچ است و هوش او، آسیب پذیری و شوخ طبعی بسیار زیادی را برای پاتریک به ارمغان می‌آورد. تماشای آقای کامبربچ فوق العاده سرگرم کننده است، و یک جذابیت اغوا کننده برای رفتار بد وجود دارد. اما پاتریک ملروز نیز مانند یک ذهن متضاد عمل می‌کند و چیزهای افتضاح را با زیبایی استتار می‌کند.

 هنگ استور از واشنگتن پست

گفتن این نکته کافی است که کامبربچ در نقش پاتریک ملروز بزرگترین چیزی است که جهان تاکنون دیده است، که بسیاری به عنوان اخبار شگفت‌انگیز دریافت خواهند کرد، در حالی که برخی دیگر (غیر طرفداران) ممکن است به عنوان یک شعله اخطار ببینندش. با این حال، اجرای همه جانبه کامبربچ دلیل شایسته‌ای برای تماشای آن است، همانطور که اجراهای بازیگران نقش مکمل هستند. گمان می‌کنم بینندگان عادی ممکن است از این که چقدر روی سرنوشت پاتریک سرمایه‌گذاری می‌کنند شگفت‌زده شوند، به این امید که او بتواند نوعی شادی را پیدا کند که با پول نمی‌توان خرید.

کایل فویل

سریال کوتاه پاتریک مل رز پنج ساعته مطمئناً در عصر حاضر داستان سرایی مقرون به صرفه‌ای است، اما این باعث نمی‌شود که پاتریک ملروز گاهی اوقات بیش از حد احساس کند. این نمایش کار فوق‌العاده‌ای در به تصویر کشیدن عجز و ناتوانی نثر سنت اوبین انجام می‌دهد، که در برابر اعمال شرورانه دیوید ملروز و همراهانش به قلمرویی که احساس می‌کند از احساسات جدا شده‌است مقاومت می‌کند. با این حال، آنچه از دست رفته، نقد ثروت و امتیاز است

مایک هل از مجله نیویورک تایمز

آقای برگر و فیلمبردارش، جیمز فرند، همه اینها را در قالبی براق و روان بسته‌بندی می‌کنند که استخوان‌های خالی داستان پاتریک را سرگرم‌کننده، اگر نگوییم بسیار متقاعدکننده می‌کند. اگر کتاب‌ها را نخوانده باشید و از چیزهایی که از دست داده‌اید آگاه نباشید، بهتر است مینی سریال پاتریک مِلروز را نبینید. و البته دیدن این که آقای کامبربچ تکنیک بی نظیرش را پیاده می‌کند، تسلی خاطر است.

 جن چانی از مجله والچر

در مینی سریال پاتریک مِلروز اجرای کامبربچ برجسته است، من کاملاً انتظار دارم که او نامزدی امی را کسب کند، زیرا قوس آن با قوس نمایش کلی مطابقت دارد. بله، روشی که او در قسمت اول خود را به جنون می‌اندازد، چشمگیر است. اما این کاری است که او در قسمت سوم انجام می‌دهد، وقتی پاتریک به مردی باهوش‌تر تبدیل شده است که تمام تلاشش را می‌کند تا شناسه‌اش را سرکوب کند، این تأیید می‌کند که او فقط بازی نمی‌کند، او در حال زندگی در شخصیتی است که درگیر فرآیند طولانی و دردناک نبش قبر بخشی از خودش است که از دوران کودکی سعی در دفن کردنش داشته است.

ژاکلین کالتر از ورایتی

حتی به عنوان یک معتاد به هروئین، بندیکت کامبربچ بسیار جذاب است… فقط دو قسمت اول، لحن و نگاه سریال بسیار متفاوت است، بیشتر به تنش‌های خانوادگی زننده و حرکات ناهنجار کلامی اشاره می‌کند، چه کسی از ویرجینیا وولف می‌ترسد، باعث می‌شود حدس بزنیم که دیگران چگونه ظاهر خواهند شد.

نقد روانشناسیِ سریال پاتریک ملروز

نقد روانشناسی سریال پاتریک ملروز

سریال پاتریک ملروز جزو آن دسته از آثار سینمایی محسوب می‌شود که از دریچه نگاه فلسفی و روانشناسی به شکل‌های مختلف می‌توان به آن پرداخت. در ادامه تلاش می‌کنیم تا نیم نگاهی به این سریال از دید روانشناختی داشته باشیم و ببینیم که دقیقا چه اتفاقی برای پاتریک در این سریال می‌افتد و او را به سمت سومصرف مواد می‌کشاند.

اگر هنوز سریال را تماشا نکرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم خوانش این بلاگ پست را ادامه ندهید. توضیحاتی که در ادامه ارائه می‌شوند، ممکن است بخش‌های مختلفی از داستان را برای شما برملا کند.

پاتریک در خانواده‌ای چشم به جهان گشوده است که ثروت بسیار زیادی دارند. این خانواده نه تنها از وضعیت رفاهی بسیار خوبی برخوردار است بلکه با دوستان و همسایگانی ارتباط برقرار می‌کند که آن‌ها نیز هر یک از لحاظ مالی در وضعیت بسیار خوبی قرار دارند. اما پول همه چیز در زندگی نیست و این موضوع به درستی توسط کارگردان نشان داده می‌شود که گاهی اوقات در ثروتمند‌ترین خانه‌ها، اتفاقاتی می‌افتد که تصورش را هم نمی‌کنیم. با این وجود نباید این نتیجه را بگیرید که ثروتمند بودن رابطه علت و معلولی با تجربه دشواری‌هایی دارد که تصورش را نمی‌کنیم. با این وجود بهتر است تا از موضوع ثروت خانواده ملروز فاصله بگیریم و به این سوال پاسخ دهیم که چه می‌شود پاتریک قصه ما به یک فرد مبتلا به اختلال مصرف مواد تبدیل می‌شود؟

تروماهای دوران کودکی

هر یک از ما اگر به دوران کودکی و نوجوانی خودمان نگاه کنیم، تروماهای کم یا زیادی را می‌توانیم پیدا کنیم. با این وجود برخی از افراد شرایط تروماتیکی را تجربه می‌کنند که باعث می‌شود تمام زندگی آن‌ها دستخوش تغییرات جدی شود. پاتریک ملروز نیز جزوی از همین دسته از افراد است. پدر او در دوران کودکی، نسبت به نیازهایش غفلت نشان می‌دهد و دائما کاری می‌کند که پاتریک احساس کند که ارزش چندانی ندارد و از طرف دیگر به مدت طولانی از او سواستفاده جنسی می‌کند.

پاتریک در آن سن کم کاری برای خودش نمی‌تواند بکند. اصولا در چنین فضایی کودک، احساس می‌کند که از شدت ترس و شوکه شدن، یخ زده است و دوست ندارد اتفاقی که برایش افتاده را برای دیگران حتی مادر خودش تعریف کند. از طرف دیگر پدر قصه ما، او را دائما تهدید می‌کند که اگر از جریان سواستفاده جنسی به کسی چیزی بگوید، او را تنبیه بسیار بدی خواهد کرد.

هدف حفاظتی یا عقده‌های گذشته

به اعمال پدر پاتریک شاید بشود از دو زاویه نگاه کرد. پدر پاتریک در بخش‌هایی از داستان به دوران کودکی خود اشاره می‌کند که تا چه اندازه به او سخت گرفته‌اند و او را تحت فشار قرار داده‌اند و همین موضوع باعث می‌شود که بیشتر درک کنیم که چنین اتفاقاتی، زخم‌هایی یا عقده‌هایی از گذشته هستند که خود را اکنون در زمان حال نشان داده‌اند. از طرف دیگر پدر پاتریک دائما در صحبت‌های خود می‌گوید که هدف من از فشارهای روانی و جسمی که به تو می‌آورم مراقبت است.

پدر پاتریک دائما به او یادآوری می‌کند که احساسات ارزشی ندارند و بهتر است در زندگی خودت قوی‌تر و ثابت قدم‌تر رفتار کنی، بنابراین اصلا خوب نیست که خودت را با ابراز هیجانی ضعیف نشان بدهی. اگرچه ما تصور می‌کنیم که نشان ندادن و بروز ندادن هیجانات راه درستی محسوب می‌شود و باعث خواهد شد تا ما مسیر بهتری را طی کنیم؛ اما باید گفت هرچقدر ما از تجارب هیجانی خودمان فاصله بگیریم یا آن‌ها را با شدت بیشتری سرکوب کنیم، این تجارب با شدت بیشتری باز خواهند گشت. همانطور که فروید در یکی از نوشته‌های خود اشاره می‌کند:

هیجانات ابراز نشده، هرگز از بین نخواهند رفت.

ردپای تجارب هیجانی و اجتناب

پیش‌تر به این موضوع اشاره کردیم که پاتریک ملروز هرگاه با خاطره تروماتیکی روبرو می‌شود، تلاش می‌کنم از تجربه هیجانی خود دوری کند و این اجتناب را با مصرف بیش از اندازه مواد و الکل نشنا می‌دهد. خاصیت خاطرات تروماتیک این است که افراد باتوجه به بار هیجانی شدیدی که دارند، دوست دارند تا دائما از آن‌ها اجتناب کنند. هربار که زخم یک خاطره تروماتیک باز می‌شود، افراد تصور می‌کنند که شاید الان دوباره همان واقعه تروماتیک را با همان جزئیات و به شکل زنده تجربه کنند؛ بنابراین تصمیم می‌گیرند تا باتوجه به بار هیجانی آن، از چنین خاطره‌ای دوری کنند.

راه‌های زیادی برای اجتناب از تجارب هیجانی وجود دارد؛ اما شاید بتوان اعتیادهای رفتاری همچون اعتیاد به اینترنت و اختلال قماربازی بیمارگون و اعتیاد به مصرف مواد و الکل را از شایع‌ترین موارد آن‌ها دانست. پاتریک ملروز تصمیم گرفته است تا هرگاه با شرایط هیجانی شدیدی روبرو می‌شود، سریعا و بلافاصله به سراغ مواد مخدر رود. به همین جهت اگر در طول 5 اپیزود نگاه کنیم، او پس از هر بار ترک کردن، بار دیگر روی به مصرف مواد می‌آورد.

اگر از تماشای آثار روانشناختی در دنیای سینما لذت می‌برید، پیشنهاد می‌کنیم که نگاهی به بلاگ پست معرفی 15تا از بهترین فیلم های روانشناختی دنیا با تاثیر عمیق بر روی شما! در مجله سینمایی مستر دیالوگ بیندازید.

جمع بندی

مینی سریال پاتریک ملروز جزو آن دسته از مینی سریال های ارزشمندی محسوب می‌شود که ارزش حداقل یکبار تماشا کردن و غرق دنیای آن شدن را دارد. درواقع کمترین کاری که می‌توانیم بکنیم این است که 5 ساعت از زمان ارزشمند خودمان را به تماشای این سریال اختصاص دهیم تا درک بهتری از زندگی افرادی داشته باشیم که زخم‌های روانی زیادی را از گذشته با خود حمل می‌کنند. فارغ از ارزش روانشناختی که این سریال برای تماشا کردن دارد، هنرنمایی بندیکت کامبربچ و فیلمنامه کم‌نقص این سریال باعث خواهد شد تا از تماشای آن بسیار لذت ببرید.

درنهایت خوشحال می‌شویم درصورتی که این سریال را تماشا کرده‌اید نظر خودتان را برای ما بنویسید و همچنین اگر سریال دیگری می‌شناسید که دوست دارید تا ما در مجله سینمایی مستر دیالوگ معرفی کنیم، نام آن را در بخش‌ کامنت‌ها برای ما بنویسید.

Master of Content

با ستاره دادن، به ما انرژی بدید
0,00
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (امتیازی ثبت نشده)
Loading...

دیدگاهتان را بنویسید